dėkojame..

Artimiausiu metu su jumis susisieksime.

parašykite mums..

Papasakokite mums, ko ieškote ir mes padėsime pasiekti jūsų tikslus.

Norite greito atsakymo?

Rašykite: simas@promotion.lt

Mobili interneto svetainė tapo būtinybe

Google Mobile Friendly Website

Paskutinius keletą metų internetinius tinklapius, pritaikytus mobiliems įrenginiams, laikėme prabanga. Tačiau šiandien tai tapo būtinybe jūsų prekės ženklui ir pačiamverslui.

Google pradėjo vykdyti atnaujinimą, kuriam nepasiruošus, jūsų tinklapio paieškos reitingams bus suduotas skaudus smūgis. Tai tiesiogiai įtakos tinklapio srautą, lankomumą, pardavimus ir turės plataus mąsto pasekmes kiekvienam, kuris remiasi rezultatais, ateinančiais iš mobilios paieškos.

Mobiliųjų įrenginių naudojimas pradėjo viršyti naudojimąsi paprastais kompiuteriais. Dėl šios priežasties Google pakeitė standartą, kaip jie nustato paieškos rezultatų reitingą. Todėl, jei dar neturite tinklapio, pritaikyto mobiliems įrenginiams, pats laikas tai padaryti.

Kalbant paprastai, jeigu jūsų tinklapis nėra pritaikytas mobiliems įrenginiams, jo nerodys, kai potencialūs klientai atliks paiešką mobiliame telefone.

Nors didžioji dalis internetinių pirkimų vis dar yra vykdomi paprastais kompiuteriais arba planšetėmis, tačiau paieška, vykdoma mobiliuosiuose reprezentuoja didžiąją dalį pirminės paieškos ir nagrinėjimo apsipirkimo proceso. Kuris sudaro 66-90%. Ar galite sau leisti sau būti nematomi? Jei jūsų klientai jus rado per paiškos sistemą, ar nuo šiol norite jų atsisakyti?

Pritaikius interneto svetainę mobiliems įrenginiams galėsite džiaugtis šiais privalumais:

  • Sklandus tinklapio veikimas planšetėse, nešiojamuose kompiuteriuose, išmaniuosiuose telofonuose.
  • Išplėstas lankytojų ratas.
  • Didesnė galimybė vykdyti pardavimus.
  • Patogesnis naudojimas lankytojams, kuris išplečia naršymo laiką.
  • Jūsų tinklapis lengviau gali būti pažymėtas vėlesniam skaitymui ir pasidalintas socialiniuose tinkluose.
  • Mažesnis turinys sumažina tinklapio krovimo laiką.
  • Lengvesnis priėjimas iš bet kur, bet kuriuo metu.
  • Dingsta poreikis atskiram tinklapiui (mobiliai ir paprastai versijai) ir dublikuotam turiniui.
  • Jūsų išplėsite savo matomumą paieškos sistemose tokiose, kaip Google.

Jei jūs susirūpinote arba nesate tikras, ar jūsų tinklapio dabartinė versija yra pritaikyta mobiliems įrenginiams, pirmas žingsnis, kurį galite padaryti - patikrinti tai nukopijavus savo internetinės svetainės nuorodą į Google testą, parodantį, ar jūsų tinklapis pritaikytas mobiliesiems. Šio testo nuorodą rasite čia: www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly

Jei šio testo rezultatas patvirtina jūsų tinklapį, kaip pritaikytą mobiliems įrenginiams ('Mobile Friendly') - daugiau nesijaudinkite. Jūsų paieškos reitingas nenukris, jei jūsų konkurentai nėra pritaikę savo internetinių svetainių šiam žingsniui.

Jei testo rezultatas neigiamas ('Not Mobile Friendly'), tada yra pats geriausias laikas susisiekti su BUSINESS PROMOTION komanda ir aptarti galimybes apsaugoti jūsų tinklapio reitingą ir matomumą internetinėje paieškoje.